Familienaam:
Voorna(a)m(en):
   


Het land van Maas en Waal in 1773.

WELKOM ...

op de stamboompagina van de familie de Grunt.

In december 2003 ben ik begonnen met het samenstellen van de stamboom van mijn familie. Het werd al snel duidelijk dat de familie de Grunt / de Grundt / de Grund een kleine, unieke familie is in Nederland. Iedereen met deze namen lijkt af te stammen van dezelfde voorouders, die in de 17e en 18e eeuw leefden in het land van Maas en Waal, ten westen van Nijmegen. Van daaruit zijn onze voorouders uitgezwermd over andere delen van Nederland.

Behoort u tot onze familie, kijk er dan rustig rond.

Fred de Grunt

   
FEATURES
 

Languages The content of this site is available in several languages. Follow the link and select a language from the pull down menu on the right.

Nieuws Voor het eerst heb ik een filmpje en een geluidsopname geplaatst. Klik op nieuws om ze te bekijken en beluisteren!

 
CONTACT
 

Als u nieuwe informatie, documenten, of foto's heeft, dan houden wij ons van harte aanbevolen om iets van u te horen via info@grunt.nl. Desgevraagd zend ik u per mail de gegevens over uw afstammingslijn. Maar u mag natuurlijk ook in andere gevallen reageren. Het is altijd leuk om contact te hebben met onbekende verre familieleden.


  

This site powered by The Next Generation of Genealogy Sitebuilding ©, written by Darrin Lythgoe 2001-2008.